tiistai 24. tammikuuta 2012

Hieman tuntemattomampia pikavippifirmoja

Kävin eilen läpi listaa kaikista pikavipeistä ja minulle tuli yllätyksenä, että pikavippifirmoja on niin paljon. Listassa oli reippaasti yli sata lainantarjoajaa (en jaksanut laskea tarkalleen). Tosin mietin heti että voiko nämä kaikki olla toiminnassa ja kävinkin tsekkaa luotonantajarekisteristä ja sen mukaan on rekisteröity sellainen 80 vippifirmaa. Tuo lista ei siis ole ihan ajantaisainen.

Mutta mietinkin että miten kaikki pienemmätkin ja tuntemattomammat pikavippifirmat voi tulla toimeen tällä alalla. Ymmärrän että kysyntää on hurjasti ja siksi näitä firmoja on syntynytkin näin nopeaan tahtiin. En kuitenkaan koskaan ollut edes kuullu paikoista kuten Euromesta, Idealaina, Kelpovippi, Leijonalaina tai vaikkapa Salamavippi. Kuka näiltä yhtiöiltä ottaa lainaa? Monien tuntemattomien vippifirmojen nettisivutkin ovat aivan karseet, että kuka niistä edes uskaltaa lainaa hakea. Toisaalta Reissuluotto on aika tunnettu ja suosittu vippifirma, mutta niiden sivut on kyllä aika mauttomat.

Esimerkiksi Vippiklubin sivuilta en ikinä uskaltaisi ottaa lainaa ja Iltavipin sivut ovat todella tökeröt. Monien vippifirmojen sivut saattaa olla ihan siistit, mutta niistä puuttuu se viimeinen silaus, joka tuo sen uskottavuuden.

Omasta mielestä Everydaylla on toimivat ja ihan tyylikkäät sivut. Everydayn logo ja värit jää heti mieleen ja on tunnistettavissa. Monien tuntemattomampien ja myös tunnettujen vippifirmojen kannattaisi panostaa nettisivuihinsa, sillä sieltähän se vippi yleensä haetaan.